30 Ekim 2011 Pazar

Abiye Ayakkabıları

1980 li yıllarda moda olan dolgu ve platform topuklu ayakkabılar 2011-2012 trendi oldu. Genç kızların ve bayanların özellikle de kısa boylu bayanların tercih ettiği ayakkabılar vitrinlerde görücüye çıktı. Deri, Şeffaf, Rugan ve kumaş renk ve model çeşitliliğiyle hanımların beğenisini kazanan platform topuklu ayakkabılar gece, gündüz, düğün, toplantı, iş veya yemek durum ve zevke göre her ihtiyaca cevap verecek modeller üretilerek satışa sunulmuş. Bu tarz ayakkabılarla yürümek oldukça zor olsa da hoş göründükleri için beğenilerek giyiliyor. Modacılar bu yıl biraz daha farklı tasarımlar gerçekleştirerek topukla birlikte tabanları da yükselterek yürümeyi biraz daha kolaylaştırdılar. Bu ayakkabılar topukta 13, tabanda ise 5 cm yüksekliğe çıkıyor. Yürümesi ne kadar zor olursa olsun güzel ve çekici görünmekten vaz geçmeyen bayanlar ve genç kızların bu sezon yine platform topuk ve tabanlı ayakkabılarda karar kılacaklarını düşündüğüm için kışlık, yazlık çeşitli renk ve modellerden sizler için seçtiklerimi beğenilerinize sunuyoruz. Zevkle giyeceğiniz nice güzel günlere…

























27 Ekim 2011 Perşembe

Taç Perde Örnekleri Modeli

Eviniz ne kadar geniş, seçtiğiniz mobilyalar istediğiniz kadar modern, kaliteli ve zevkle seçilmiş olursa olsun pencerelerdeki perdeleriniz güzel ve şık değilse evinizdeki salon veya odaya uymuyorsa eksik demektir. İşte bu yüzdendir ki perdeler pek göze gelir. Bir bakıma evimizin makyajıdır perdelerimiz. Gündüz veya gece perdeleri bir başka hava katarlar oldukları yere. Şıklık ve kalite bakımından önemli bir yer tutan Taç marka perde ön sıralarda yer alıyor. Model ve renk bakımından da akla gelen ilkler arasında oluyor. Piyasada pek çok marka perde var ama renk, desen, model kalite ve şıklığıyla rakiplerine fark atıyor. Tek tül veya takım olarak da alabilirsiniz. Ya da gece ve gündüz perdelerini zevkinize göre de harmanlayabilirsiniz. Ayrıca genç ve çocuk odaları için renk ve desenlerdeki seçenek oldukça fazla. Kumaş ve tül perdeler çok çeşitli olup yer, mekan ve kullanım zevkine göre tasarlanmaktadır. Günümüzde perdelerin pek çoğu katlamalı modeller olarak kullanılmaktadır. Gece perdelerinde keten, tafta, kadife, pamuk, viskon gibi çok çeşitli kumaşlar, tüllerde ise keten tül, organze tül, vual tül gibi tüller kullanılmaktadır. Yaygın kullanımı aynı zamanda tercih edilen ürün olması dolayısıyla çok yorulmadan dolaşacağınız birkaç mağazada istediğiniz ürünleri bulacağınızı umuyoruz. Bu konuda sizlere fikir olması açısından taç perdeden beğeneceğinizi düşündüğüm modellerden bazılarını yayınlıyoruz, tercih sizin.



















25 Ekim 2011 Salı

Bebek Yelekleri

Ailede çocuk oldukça önemli bir yer tutar. Canımızdan bir parça olan ciğerparelerimiz ana ve babalar için çok önemlidir. Erkek ya da kız ne olursa olsun evlat sahibi olan ebeveynler bebek giysilerine önem verirler. Sağlıklı olması, temiz olması, mevsim şartlarına göre sıcak ya da serin tutmasıyla birlikte rahat olması da gereklidir. Hazır veya elde yapılmış ne giydirilirse giydirilsin yavrularımıza nasıl da yakışır. Günümüzde bebek ve çocuk giyiminde pek çok marka giyim sektöründe de yerlerini almış durumda. Bunun yanı sıra biz hanımlar da kendi elimizle yaptığımız kıyafetleri bebeklerimize giydirmekten büyük zevk alırız. O, mini minnacık bebeklerimiz bizim olduğu kadar anneanne ve babaannelerin de yaşama sevincidir. Bizler yapamazsak bile onlar torunları için mutlaka bir şeyler örüp giydirmek isterler. Elbise, tulum, hırka, yelek, bere-atkı ve patik, hatta battaniye gibi renk ve model yönünden bebek giysileri çok çeşitlidir. Hemen hepsi elde yapılabilir. El örgüsü bilen maharetli hanımlar tığ veya şişle bunları tığ veya şişle örebilirler. Sizlerin de yapabileceği kolay ama şık bebek yeleklerinden beğendiklerimi seçtim.Umarım sizlerin de beğenisini kazanacaktır.Yapacaklarınız için şimdiden sizlere kolay gelsin hanımlar.